JOCURI CU PERECHEA DE REGI - JOCURI ONLINE

Categorii de jocuri y8

Jocuri cu Perechea de Regi

Perechea de Regi in Jungla
Perechea de Regi in Jungla

www.jocuri-y8.ro

Un nou joc cu Brady si Boomer in care vor trebui sa se catere pe lianele din padure si din jungla si totodata sa se fereasca de toate obstacolele pe care le au in fata lor, sa treaca cu bine de toate misiunile si aventurile ce...

Perechea de Regi de Craciun
Perechea de Regi de Craciun

www.jocuri-y8.ro

Primul joc cu Perechea de Regi este un joc plin de cadouri in care va trebui sa elimini cat mai multe dintre cadourile pe care le ai asociate in aceste jocuri taindu-le cu un fel de sabie ninja pe care te indrumam sa o...

Citeste mai multe despre Jocuri cu Perechea de Regi

Serialul Perechea de Regi dezvaluie povestea celor doi frati Brady si Boomer care au fost crescuti de unchiu si matura lor in orasul Chicago care traiesc linistiti in orasul natal alaturi de prietenii si familia lor. Odata ce un descendent regal pe numele sau Mason vine la liceul unde acestia invata cei doi viitori regi afla ca sunt descendenti ai insulei Kinkow si incep sa realizeze cat de importanti sunt precum si care ar putea fi viitorul acestora. Avand in vedere ca regele poate sa fie decat unul, decat cel mai mare la vastra ar fi trebui sa devina rega, insa problema apare in momentul in care cei doi nu stiu care este nascut primul, iar drept urmare a faptului ca sunt gemeni toata aceasta poveste ia o intorsatura amuzanta deoarece amandoi vor fi rege unul cate altul. Personajele care participa in aceasta poveste deosebita sunt Regele Brady, care este de aceasi culoare ca si tatal sau avand o atractie deosebita dupa o fata pe numele ei Mikayla de care a incercat sa se indragosteasca si totodata sa se casatoreasca cu ea. Regele Boomer mosteneste culoarea pielii mamei sale, iar pe de alta partea acesta este un rasfatat total, face doar ceea ce vrea si ceea ce considera ca este bine, este un adevarat curios si aventurieri intrand dese ori in belele din care nu reuseste sa iasa singur. Mikayla Makoola este fiica lui Mason ce are responsabilitatea de a ajuta persoanele de la curtea regala, de la castel precum si toti ceilalti protagonisti ai acestui desen animat. Desi Brady vrea sa o cucereasca cu orice pret, aceasta se arata neinteresata de el si reuseste mereu sa-l respinga prin tot ceea ce face. Lanny este verisorul fratilor Brady, Boomer precum si Boz care era principalul urmator la tron, pana la sosirea gemenilor, care momentan este un rauvoitor, este antagonistul serialului si reusete sa se impuna prin rautatea de care da dovada. Mason Makoola este tatal Mikayla si bun prieteni cu fratii regali. Un al doilea antagonist in aceste desene animate este insasi Regele Boz ce se impuna prin maleficitatea precum si rautatea de care da dovada dese ori. Ei bine echipa Jocuri-Y8.ro iti ofera spor la joc si te invita sa concurezi la difersele jocuri cu Perechea Regilor pe care ti le oferim in mod gratis in format flash in categoria special creata pentru tine.

Jocuri-y8.ro iti ofera cele mai frumoase Jocuri cu Perechea de Regi online oferite in format flash pe care le poti juca gratis ori de cate ori doriti. Categoria Jocuri cu Perechea de Regi contine 2 de jocuri, iar ultimul joc a fost adaugat in 29.05.2013.

Te invitam sa joci fiecare joc de mai jos, dupa care sa votezi jocul, iar in cazul in care consideri ca este pe placul tau, te invitam sa ne dai si un like sau +1 pe retelele Facebook si Google.