JOCURI CU MICILE GENII - JOCURI ONLINE

Categorii de jocuri y8

Jocuri cu Micile Genii

Micile Genii de Colorat
Micile Genii de Colorat

www.jocuri-y8.ro

Ei bine, iarta ca echipa Jocuri-Y8.ro iti ofera de data aceasta un joc cu Leo, June, Quincy si Annie in care va trebui sa ii colorezi pe acesti copii in timpul misiunilor pe care le au, in timp ce zboara pretutindeni alaturi...

Micile Genii cu Naveta Rocket
Micile Genii cu Naveta Rocket

www.jocuri-y8.ro

Primul joc cu Micile Genii tocmai a fost adaugat in categoria jocurilor pentru copii si tinem sa te anuntam ca este un joc deosebit de frumos, de interesant si de tare in care va trebui sa te imprietenesti cu echipa Geniilor...

Citeste mai multe despre Jocuri cu Micile Genii

Cele mai noi jocuri cu Micile Genii sunt prezente doar pe Jocuri-Y8.ro si dorim sa le accesezi cat mai repede astfel incat sa ne spui si noua cum ti se par, jucand din ce in ce mai multe jocuri de acest gen si ajungand sa castigi cat mai multe puncte bonus indiferent de misiunile pe care le ai alaturi de geniile pe care le ai in aceste jocuri deosebit de frumoase si de noi. Desenele animate cu Micile Genii sunt oferite la televizor pe postul pentru copii Disney Junior facand parte din cadrul desenelor Disney Channel si totodata oferite in jocurile online doar pe Jocuri-Y8.ro. Ei bine, asa cum te-am obisnuit pana acum echipa Jocuri-Y8.ro doreste sa faca o mica prezentare fiecarui personaj care are ceva de spus in aceste jocuri cu Micile Genii si totodata sa faci cunostinta cu persoanele pe care le vezi la desenele cu Micile Genii online oferite in limba romana, dublate sau traduse in romana. Una dintre personajele principale este Annie, care este o fetita de 6 ani ce iubeste sa cante si sa danseze, ea este sora mai mica a lui Leo si totodata singurul personaj pilotat de ea este Rocket. Ea iubeste foarte mult animalele, caii, delfinii, pisicile la fel cum se poate observa si in episodul Marea lui Schubert, ea fiind numita de catre prietenii ei Anni Rossi. Leo este un baiat in varsta de 6 ani, acesta este geniul cel mic, el are parul rosu este un baiat mic si slabut, iar abilitatea sa este datorata baghetei magice pe care o foloseste si fara de care nu se desprinde in momentul in care pleaca de acasa. Fetita geniu Iunie este o fata de 6 ani care iubeste sa se miste in natura si sa danseze pe diferitele melodii si muzici care cant mereu. Ea este la fel ca un artist uitandu-se dese ori prin telescopul ei la stele si visand tot felul de idei. Quincy este baiatul de 5 ani, mai mic decat cei prezentati pana acum, iar acesta adora tot felul de instrumente muzicale dintre care vioara, chitara, muzicuta, trompeta. Rocket este racheta, nava spatiala cu care micile genii se transporta, care zboara prin aer si alaturi de care ajung intr-o secunda la diferitele lor misiuni si aventuri. Rocket este vehicolul care are abilitatea de a se transforma in avion, in tren, in masina, in motor, aceasta fiind marele ei avantaj. Big Jet este dusmanul aerian, care nu reusetse sa creeze cu capul sau nimic furand diferite lucruri de pe unde apuca si incercand in acest fel sa castige cat mai multe puncte bonus. In jocurile cu Geniile ii vom cunoaste si pe Soricel, Good Knight si Joey Kangaroo care de cele mai multe ori aduc culoare aventurilor, Cei trei purcelusi, Melody, Pet Muzica, Bad Knight si Tren Little Red reusesc sa tina actiunea in suspans. Ei bine, cam acestea au fost caracterele pe care dorim sa ti le oferim in noile jocuri de copii complet gratis si gratuite sperand ca iti vor fi pe plac.

Jocuri-y8.ro iti ofera cele mai frumoase Jocuri cu Micile Genii online oferite in format flash pe care le poti juca gratis ori de cate ori doriti. Categoria Jocuri cu Micile Genii contine 2 de jocuri, iar ultimul joc a fost adaugat in 15.05.2013.

Te invitam sa joci fiecare joc de mai jos, dupa care sa votezi jocul, iar in cazul in care consideri ca este pe placul tau, te invitam sa ne dai si un like sau +1 pe retelele Facebook si Google.