ELICOPTERUL DE POMPIERI - JOCURI CU POMPIERI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ELICOPTERUL DE POMPIERI

Elicopterul de pompieri este unul dintre cele mai rapide mijloace de a ajunge la un foc iminent pentru a-l stinge cat mai rapid. Pompierii din noul joc cu Sam Pompierul sunt foarte stresati de focul care tocmai a izbucnit de-a lungul unui lant mare de blocuri si case pe care vor trebui sa se stinga chiar ei, vor trebui sa isi puna mintea la contributie si sa incerce sa treaca de toate misiunile pe care le are fiecare pompier care participa la aceasta misiune. Ei bine, ceea ce este cel mai important este sa acumulezi punctele bonus care sunt disponibile de-a lungul traseului pe care il ai, dupa care sa alimentezi fiecare elicopter al pompierilor. Fii foarte atent la traseu deoarece uneori poate deveni complicat dar nu trebuie sa renunti orice ar fi.

Cum pot juca?

Folositi sagetile si tasta Space

Cuvinte cheie: jocuri cu pompierul sam, jocuri cu elicopterul de pompieri, jocuri cu elicoptere, jocuri cu elicoptere 3d, jocuri cu elicoptere de politie, jocuri cu elicoptere smurd, jocuri cu elicoptere salvatoare, jocuri cu elicoptere mania, jocuri cu elicoptere de condus, jocuri cu salvatori, jocuri de salvat, jocuri cu pompieri smurd, jocuri cu pompieri si salvare, jocuri cu pompieri iveco, jocuri cu pompieri salvatori, jocuri cu pompieri in misiune, jocuri cu pompieri 2013, jocuri cu pompieri noi, jocuri cu pompieri gratis, jocuri cu pompieri pnline, jocuri cu pompieri tari, jocuri cu pompieri pentru copii, jocuri cu pompieri frumoase, jocuri cu pompieri pentru adulti, jocuri cu salvatori, jocuri cu foc, jocuri stinge focul, jocuri cu salvari, jocuri cu obstacole, jocuri cu masini de pompieri,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. valentin a spus:

Data: 07.10.2014

grozav

Informatii despre jocul Elicopterul de pompieri

Tocmai ai jucat Elicopterul de pompieri online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.09.2013 si este al 999-lea joc din categoria de Jocuri cu Pompieri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 10863 de ori. Speram ca jocul cu Elicopterul de pompieri a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.