LEGO SUBMARIN - JOCURI LEGO

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

LEGO SUBMARIN

Fi primu care incerci acum cel mai nou si mai interesant joc online din categoria jocurilor Lego numit Lego Submarin in care vom descoperi un submarin facut din cuburi lego care este in misiune, misiunea lui fiind descoperirea cator mai multe comori din adancuri dar acest lucru nu este usor deoarece vei avea de infruntat tot felul de monstri marini aflati in adancuri care nu vor renunta asa usor la comoara lor si va trebui sa ii distrugi urmand apoi sa te aventurezi mai adanc unde vei intalni monstri si creaturi maritime mai puternice. Joaca acum Lego Submarin si distruge toti monstri din adancuri cu submarinul tau pentru a recupera comorile ascunse in adancuriile oceanului plin de monsri lego.

Cum pot juca?

In acest joc va trebui sa te folosesti de sageti pentru a iti manevra submarinul iar pe butonul SPACE vei putea sa tragi in creaturile pe care le vei intalni.

Cuvinte cheie: jocuri in apa, jocuri cu submarine, jocuri cu creaturi, jocuri cu comori, jocuri cu impuscaturi, jocuri lego city, jocuri lego city 3d, jocuri lego city noi, jocuri lego city 2013, jocuri lego city de construit, lego games, jocuri lego chima, jocuri lego dino, jocuri lego hero factory, jocuri lego hero factory 2, jocuri lego hero factory evadarea, jocuri lego hero factory breakout, jocuri lego hero factory 3d, jocuri lego siti, jocuri lego siti gratis, jocuri lego de fete, jocuri lego de baieti, jocuri lego friends, jocuri lego in 2, jocuri lego in romana, jocuri lego eroi, jocuri lego wrestling, jocuri lego vechi, jocuri lego marvel, jocuri lego 2013,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Tractorul de foc
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=
Buldozer Mania
alt=

Informatii despre jocul Lego Submarin

Tocmai ai jucat Lego Submarin online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.05.2013 si este al 99-lea joc din categoria de Jocuri Lego unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 17297 de ori. Speram ca jocul cu Lego Submarin a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.