LABORATORUL LUI SIMON - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

LABORATORUL LUI SIMON

Laboratorul lui Simon este un loc plin de obstacole, intr-o lume plina de pixeli, in care un mic patratel de culoare purpurie este eroul principal. Misiunea ta, in acest joc incredibil si deosebit, este sa folosesti sagetile pentru a-l ajuta pe micutul patratel sa se deplaseze in diferite parti ale laboratorului, unde consideri to ca este cel mai bine, pentru a ajunge la finalul fiecarui nivel cat mai repede posibil. Nu va fi de ajuns doar sa te deplasezi, de aceea ai nevoie si de tasta Z, pe care o vei apasa atunci cand va trebui sa sari peste unele obstacole. Trebuie sa ajungi la poarta care te va teleporta la nivelul urmator asa ca fa asta cat mai repede. Sunt niste puncte, in joc, pe care trebuie sa le atingi cu patratul tau, pentru a debloca noi cai catre poarta finala al fiecarui nivel. Multa bafta si daca cazi o singura data, s-a terminat, asa ca vei apasa tasta R pentru a reluat nivelul de la inceput, de la zero!

Cum pot juca?

Foloseste sagetile, tasta Z

Cuvinte cheie: jocuri cu laboratoare, jocuri de logica 2017, jocuri cu laboratorul lui simon, jocuri cu patrate, jocuri cu figure geometrice, jocuri cu platforme, jocuri de inteligenta,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Laboratorul lui Simon

Tocmai ai jucat Laboratorul lui Simon online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.06.2017 si este al 9696-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 70 de ori. Speram ca jocul cu Laboratorul lui Simon a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.