RAZBOIUL RACHETEI - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

RAZBOIUL RACHETEI

Razboiul Rachetei este un joc incredibil, in care este prezentata o situatie inedita pentru tine, desi ai mai jucat a multime de jocuri de acest gen, cu impuscaturi si cu navete spatiale. De data aceasta, naveta ta spatiala, este blocata pe orbita unei planete si nu se poate misca decat pe aceasta, in jurul ei. Astfel, doar folosind mouse-ul ii vei modifica directia navetei tale, dar si asa, doar in jurul orbitei planetei respective. Acea planeta, trebuie distrusa cat mai repede posibil asa ca hai sa trecem la treaba chiar acum! Nu uita ca este foarte important sa foloseste mouse-ul pentru a deschide focul de arma impotriva planetei, asa ca tineste si pune-o sub asediu cat mai repede posibil, pana o vei distruge. De asemenea, tu vei fi atacat de alti asteroizi, care vor sa te distruga si chiar si planeta va incerca sa te impuste cu niste proiectile speciale, din cand in cand, asa ca fereste-te, nu doar ataca, pentru ca este la fel de importanta defensiva, precum ofensiva!

Cum pot juca?

Folosete mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu planete, jocuri cu gloante, jocuri cu razboaie, jocuri cu razboaie spatiale, jocuri de impuscat planete, jocuri cu asteroizi, jocuri de indemanare 2017,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Razboiul Rachetei

Tocmai ai jucat Razboiul Rachetei online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.06.2017 si este al 9695-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1998 de ori. Speram ca jocul cu Razboiul Rachetei a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.