PROVOCAREA PISICILOR TOPAITOARE - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PROVOCAREA PISICILOR TOPAITOARE

Provocarea Pisicilor Topaitoare este, fara doar si poate, unul dintre cele mai tari si incredibile jocuri oferite special pentru voi copii, azi, cu ocazia zilei voastre. Aceasta zi minunanta este incununata cu un joc pe masura asa ca haideti sa trecem la treaba, dar intai, sa aflam despre ce este vorba in acest joc uimitor. In primul rand, personajele acestui joc sunt doua pisicute aparent neajutorate, dar ele au niste abilitati deosebite. Ecranul jocului este impartit in doua parti astfel incat fiecare pisica sta intr-o parte. In fiecare parte, sunt niste platforme, pe care trebuie sa te cateri, pentru a ajunge mai sus decat cealalta pisica, deoarece acest joc se joaca in doua persoane, asa ca vei fi nevoit sa chemi un prieten sa joace cu tine. Multa bafta in aceasta aventura deosebita, si de-a lungul calatoriei, colecteaza toate monedele de aur pe care le poti prinde si evita sa fii trimis la pamant de catre albine, melci sau chiar caracatite, ori alti dusmani de genul acesta!

Cum pot juca?

Foloseste sagetile, A, S, D, W

Cuvinte cheie: jocuri cu pisici 2017, jocuri de aventura 2017, jocuri in 2, jocuri cu 2 jucatori, jocuri cu platforme, jocuri de abilitate, jocuri de indemanare, jocuri de perspicacitate, jocuri de colectat,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Provocarea Pisicilor Topaitoare

Tocmai ai jucat Provocarea Pisicilor Topaitoare online, acest joc a fost adaugat pe data de 01.06.2017 si este al 9692-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2108 de ori. Speram ca jocul cu Provocarea Pisicilor Topaitoare a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.