GTA TUNEAZA MASINA - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

GTA TUNEAZA MASINA

Baieti, acest joc este dedicat voua, insa asta trebuie sa fie o provocare pentru fete, pentru a demonstra ca sunteti mai bune decat baietii cand vine vorba de masini, asa ca fete si baieti, hai sa trecem la treaba! Toata lumea a auzit de celebrul joc video GTA, in care principalul scop este sa furi masini pentru a indeplini diferite misiuni, care iti sunt cerute de catre joc. Cel mai important lucru de stiut este ca masina este foarte importanta pentru un personaj din GTA. In acest joc incredibil, ai ocazia de a-ti crea propria masina GTA. In partea din mijloc a ecranului, vei avea masina care trebuie tuningata! In partea stanga se afla atat caracterul din GTA cat si categoriile de tunat masina, pe care trebuie sa dai click ca sa schimbi diferite piese sau caracteristici ale masinii, pentru a le face incredibil de creative si originale, tuningand-o astfel. Schimba-i rotile, etrierii, bara din spate, partea din fata a masinii pentru a-i oferi un aspect sport si fa asta chiar acum!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu masini 2017, jocuri gta 2017, jocuri cu masini tuningate, jocuri cu masini de tuningat, jocuri cu masini rapide, jocuri cu masini sport, jocuri masini originale,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul GTA Tuneaza Masina

Tocmai ai jucat GTA Tuneaza Masina online, acest joc a fost adaugat pe data de 06.05.2017 si este al 9690-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2767 de ori. Speram ca jocul cu GTA Tuneaza Masina a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.