ELENA DIN AVALOR SI MIGS - JOCURI DE FETE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ELENA DIN AVALOR SI MIGS

Migs este un fel de animal de companie tare dragut dar si periculos daca nu stii cum sa te comporti cu el si de asemenea este unul dintre cei mai buni prieteni ai frumoasei printese Elena din Avalor. Acest joc incredibil si plin de actiune si aventura iti ofera unica sansa de a folosi mouse-ul pentru a te asigura ca totul va fi in regula si bine iar pentru aceasta, trebuie sa stii despre ce este vorba in acest joc superb. Elena zbura pe cu Migs si dintr-o data ploaia a inceput amandoi au devenit nu doar uzi, ci si murdari si plini de crengi si alte resturi din copaci, deoarece zborul lor a fost deviat puternic. Misiunea ta va fi sa folosesti mouse-ul pentru a te asigura ca ii vei curata cu succes pe amandoi asa ca treci la treaba chiar acum. Nu uita ca in partea stanga a ecranului jocului vor fi toate elementele necesare curatarii celor doi asa ca hai sa trecem la treaba chiar acum si urmareste sageata auxiliara care iti va indica ce sa faci!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu elena din avalor, jocuri cu elena, jocuri cu migs, jocuri de curatat 2016, jocuri cu abilitati de curatat, jocuri cu spalat, jocuri de ingrijire, jocuri cu elena si migs,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Elena Din Avalor Si Migs

Tocmai ai jucat Elena Din Avalor Si Migs online, acest joc a fost adaugat pe data de 27.09.2016 si este al 9681-lea joc din categoria de Jocuri de Fete unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2913 de ori. Speram ca jocul cu Elena Din Avalor Si Migs a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.