VAMPIRINA SI BIJUTERIILE - JOCURI CU VAMPIRI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

VAMPIRINA SI BIJUTERIILE

Vampirina este un personaj atat de dragut si deosebit in lumea noastra incredibila a personajelor animate din desenele noastre favorite asa ca hai sa trecem la treaba chiar acum si sa o ajutam pe Vampirina sa-si stabileasca tintele si indatoririle. In primul rand, acest joc incredibil te provoaca sa iti testezi putin logical si abilitatea de a gandi limpede, deoarece chiar in fata ta vei avea un panou mare, plin cu patrate. Aceste patrate se vor transforma in spatii pentru bijuterii in momentul in care vei apasa pe butonul START din meniul jocului, iar atunci misiunea va incepe cu adevarat. Foloseste mouse-ul pentru a selecta bijuteria necesara, si traseaza o linie in pana in patratul in care vrei sa muti, bineinteles, distanta maxima este de un patrat in stanga, dreapta fata sau spate, astfel incat scopul tau este sa pui una langa cealalta cat mai multe bijuterii de aceeasi culoare si forma. Multa bafta!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu diamante, jocuri cu bijuterii, jocuri cu vampirina, jocuri cu vampirina puzzle, jocuri cu patrate, jocuri cu vampirina de abilitate, jocuri cu bijuterii colorate,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Vampirina si Bijuteriile

Tocmai ai jucat Vampirina si Bijuteriile online, acest joc a fost adaugat pe data de 23.09.2016 si este al 9678-lea joc din categoria de Jocuri cu Vampiri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2243 de ori. Speram ca jocul cu Vampirina si Bijuteriile a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.