HARRY SI IEPURASUL 5 DIFERENTE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

HARRY SI IEPURASUL 5 DIFERENTE

Harry este unul dintre cei mai faimosi si simpatici totodata prieteni pe care cineva ii poate avea, dar de asemenea este putin cam impulsiv atunci cand se enerveaza asa ca nu ai vrea sa ai de a face cu el cand este nervos. Important este faptul ca totusi si-a gasit un cel mai bun prieten, chiar daca acesta este mai putin uman! Cel mai bun prieten al lui Harry este chiar un iepuras, care are o gramada de aventuri si lucruri de impartasit cu tine in acest joc de-a dreptul incredibil! Tot ce trebuie sa stii pentru un moment este ca trebuie sa folosesti mouse-ul pentru a selecta 5 greseli, sau diferente, cum preferi sa le numesti, dintre doua imagini care iti vor aparea in panoul jocului. Jocul este structurat pe nivele asa ca vei avea o gramada de aventuri de rezolvat deci multa bafta! Foloseste mouse-ul pentru a selecta diferentele, care vor fi in numar de 5 din fiecare nivel! In primul nivel, vor aparea doua poze, una in partea de sus si una in partea de jos iar una dintre ele este originala iar cealalta e modificata iar tu trebuie sa gasesti diferentele!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri puzzle 2016, jocuri cu diferente, jocuri cu harry, jocuri cu iepurasul, jocuri cu iepuri, jocuri cu personaje animate, jocuri cu cei mai buni prieteni, jocuri de perspicacitate,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Harry Si Iepurasul 5 Diferente

Tocmai ai jucat Harry Si Iepurasul 5 Diferente online, acest joc a fost adaugat pe data de 20.09.2016 si este al 9675-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1749 de ori. Speram ca jocul cu Harry Si Iepurasul 5 Diferente a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.