LINCOLN SI LENI LA DUS - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

LINCOLN SI LENI LA DUS

Lincoln si Leni la dus este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase si plin de aventura joc pe care l-ai jucat vreodata! Acest joc, plin de aventura si plin de amuzament, iti va oferi unica ocazie de a folosi mouse-ul pentru a interactiona cu acesti scumpi si foarte simpatici tineri, niste copii foarte de treaba si amuzanti, care tocmai ce s-au intors dintr-o aventura de a lor, iar acum au nevoie urgenta de un dus, pentru ca toti sunt plini de mizerie si bucati de crengi sau alte lucruri pe care le-au colectat de-a lungul aventurii lor, de pe drumul lor. Ei sunt fericiti, si asta conteaza dar daca ar deveni si curati, ar fi totul perfect. Aici intervii tu pentru a-i ajuta sa se curete, ajutandu-i sa faca dus in cel mai frumos si simplu mod cu putinta. Curata-i bine, de orice urma de murdarie si distreaza-te jucand acest joc incredibil si de-a dreptul fantastic. Simte-te bine si nu uita ca cel mai important lucru este sa te distrezi!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu lincoln, jocuri cu leni, jocuri cu lincoln si leni, jocuri de curatat, jocuri cu dusuri, jocuri de facut dus, jocuri cu copii, jocuri cu aventurieri, jocuri de amuzament,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Lincoln Si Leni La Dus

Tocmai ai jucat Lincoln Si Leni La Dus online, acest joc a fost adaugat pe data de 31.07.2016 si este al 9672-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2612 de ori. Speram ca jocul cu Lincoln Si Leni La Dus a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.