FROZEN TESTUL DRAGOSTEI - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

FROZEN TESTUL DRAGOSTEI

In Frozen, Testul Dragostei, acest joc fantastic si incredibil, plin de aventura si suspans, vei avea ocazia de a folosi mouse-ul pentru a fi sigur ca esti cel mai bun in aceasta aventura insa mouse-ul nu te va ajuta doar pentru putin timp, pentru ca va trebui sa tastezi numele persoanei iubite in partea din dreapta ecranului si numele tau in partea stanga, pentru a te asigura ca totul va iesi bine si pentru asta, vei avea nevoie de tastatura! Acest joc iti va testa compatibilitatea cu persoana iubita asa ca scrie-i numele langa al tau, numele lui sau al ei asa ca multa bafta in continuare si treci la treaba chiar acum. Nu sta pe ganduri si fii sigur ca vei reusi sa aflii ca te potrivesti cu persoana iubita sau cu persoana pe care o admiri cel mai mult asa ca ai incredere in tine iar Elsa si Anna, care vor fi in fundal, iti vor demonstra ca ai dreptate!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu frozen, jocuri cu frozen testul dragostei, jocuri cu anna, jocuri cu elsa, jocuri cu regatul de gheata 2016, jocuri cu dragoste, jocuri cu testul iubirii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Frozen Testul Dragostei

Tocmai ai jucat Frozen Testul Dragostei online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.07.2016 si este al 9671-lea joc din categoria de Jocuri cu Regatul de Gheata unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3111 de ori. Speram ca jocul cu Frozen Testul Dragostei a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.