KAZOOPS PUZZLE MANIA - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

KAZOOPS PUZZLE MANIA

Acest joc este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase si pline de aventura jocuri pe care ai avut ocazia de a le juca de-a lungul aventurii tale pe site-ul nostru fantastic si superb. Acest joc incredibil, numit Kazoops Puzzle Mania iti ofera unica ocazie de a folosi mouse-ul pentru a rezolva unele dintre cele mai dificile si totodata pline de aventura misiuni pe care trebuie sa le gandesti si sa le analizezi foarte in detaliu. Foloseste mouse-ul pentru a selecta piesele puzzle din partea dreapta a ecranului si pune-le in panourile care vor fi in mijlocul ecranului de joc pentru a rezolva cu succes toate puzzle-urile pe care acest site le pretinde. Multa bafta si treci la treaba chiar acum!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu kazoops, jocuri cu kazoops puzzle, jocuri cu aventuri puzzle, jocuri cu puzzle, jocuri cu tablouri puzzle,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Kazoops Puzzle Mania

Tocmai ai jucat Kazoops Puzzle Mania online, acest joc a fost adaugat pe data de 19.06.2016 si este al 9662-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1905 de ori. Speram ca jocul cu Kazoops Puzzle Mania a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.