MILO MURPHYS LAW PUZZLE MANIA - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MILO MURPHYS LAW PUZZLE MANIA

Milo Murphys este unul dintre cei mai faimosi si de actualitate personaje din incredibila lume Disney, o lume plina de aventuri, animatie si personaje cel putin la fel de incredibile precum este acest tanar numit Milo. Milo este nou in aceasta lume asa ca noi va trebui sa i-o prezentam in detaliu, iar pentru aceasta ar fi ideal daca am putea sa-l ajutam sa rezolve aceasta misiune incredibila si plina de aventura, o misiune care implica rezolvarea a mai multor puzzle-uri. Intai de toate, trebuie sa stii ca folosind mouse-ul va fi de ajuns pentru a-ti indeplini scopul acestui joc asa ca multa bafta inca o data! Prima imagine de puzzle va fi aceea in care Milo va fi cu cainele sau in fata casei lui si va avea doar patru piese. A doua il prezinta pe Milo cantand la un instrument muzical asa ca vei avea nevoie de 16 piese, deci lucrurile devin din ce in ce mai complicate. Multa bafta si treci la treaba chiar acum!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu puzzle 2016, jocuri milo murphys, jocuri cu milo murphys law, jocuri cu puzzle mania, jocuri de inteligenta, jocuri de perspicacitate, jocuri de amuzament,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Milo Murphys Law Puzzle Mania

Tocmai ai jucat Milo Murphys Law Puzzle Mania online, acest joc a fost adaugat pe data de 30.05.2016 si este al 9655-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2135 de ori. Speram ca jocul cu Milo Murphys Law Puzzle Mania a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.