DISTRUGE-L PE STEVE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DISTRUGE-L PE STEVE

Steve este atat de celebrul personaj din fantasticul si de succes joc plin de aventura numit Minecraft! Acest joc in totalitate fantastic, iti prezinta situatia caracterului special Steve, care are niste probleme chiar acum, care par sa il faca sa fie lipsit de scapare. Probabil esti un jucator inrait de Minecraft si ai motive pentru a-l ucide pe Steve din cauza multor dati cand te-a dezamagit insa si daca nu esti, in cele ce urmeaza, vei avea ocazia sa iti versi nervii pe acest personaj animat care are sa-si fi gasit sfarsitul chiar aici, chiar acum! Inainte de toate, trebuie sa stii ca vei avea la dispozitie pentru aceasta misiune de ucis o gramada de arme letale si periculoase cum ar fi drujbe, ciocane, topoare si chiar pistoale! Atentie, deoarece Steve nu se va lasa usor fiind un personaj animat, este foarte greu de ucis. Ucide-l cu sange rece si fii sigur ca nu vei rata al doilea nivel, care iti propune niste arme cu totul noi!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu minecraft 2016, jocuri cu steve, jocuri de ucis, jocuri cu arme de ucis, jocuri cu arme letale, jocuri de distrugere, jocuri cu steve de ucis, jocuri violente,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Distruge-l Pe Steve

Tocmai ai jucat Distruge-l Pe Steve online, acest joc a fost adaugat pe data de 21.05.2016 si este al 9652-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3647 de ori. Speram ca jocul cu Distruge-l Pe Steve a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.