MASHA SI URSUL DE COLORAT - JOCURI DE FETE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MASHA SI URSUL DE COLORAT

Masha si Ursul sunt unii dintre cei mai buni prieteni si impreuna formeaza o echipa grozava! Acestia sunt foarte devotati unui celuilalt si nu degeaba sunt cei mai buni prieteni! Acest joc incredibil si plin de aventure, iti va aduce in prim plan aventurile lui Masha, tanara fata rusoaica si ale prietenului ei, Ursul! Acestia ti-au pregatit o gramada de aventuri speciale, iar acestea vor fi ilustrate cu ajutorul unor poze, imagini de colorat, care iti vor oferi sansa de a colora fiecare personaj si fiecare detaliu din aceasta carte minunata pe rand, bineinteles! Asigura-te ca folosind mouse-ul, vei fi in stare sa colorezi cu succes toate aceste imagini si de aici incolo ai nevoie doar de mult bafta si rabdare! Fa-o si demonstreaza ca esti cel mai bun cand vine vorba de aventuri de colorat, in special imaginile acestor incredibili aventurieri, Masha si Ursul!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu masha, jocuri cu ursul, jocuri cu masha si ursul, jocuri de colorat 2016, jocuri cu masha de colorat, jocuri cu aventurile mashei, jocuri cu culori, jocuri cu carti de colorat,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Masha Si Ursul De Colorat

Tocmai ai jucat Masha Si Ursul De Colorat online, acest joc a fost adaugat pe data de 02.05.2016 si este al 9647-lea joc din categoria de Jocuri de Fete unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2480 de ori. Speram ca jocul cu Masha Si Ursul De Colorat a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.