CUTIA PUZZLE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CUTIA PUZZLE

Cu totii am auzit cel putin de celebra legenda a Cutiei Pandorei. O cutie foarte misterioasa cu lucruri controversate in ea, care nu putea fi deschisa de catre oricine. Ei bine, asemenea Cutiei Pandorei este si Cutia Puzzle. Acest joc, are ca scop deschiderea cutiei. Bineinteles, acest lucru va fii posibil doar pentru cel care se arata total pregatit pentru provocarile ce o sa urmeze si prin care va fii nevoit sa treaca pentru a ajunge la dezlegarea marelui mister. Jocul presupune cate un puzzle pe fiecare nivel. Acesta are 60 de nivele, crescand in dificultate direct proportional cu cresterea in nivele. Pe cum rezolvi mai multe puzzle-uri, pe atat se ingreuneaza mai repede jocul. La primele nivele, vei avea 2 pietre pretioase, care au un loc special amenajat pe tabla de joc. Tu trebuie sa duci pietrele la locul lor, insa trebuie sa gandesti logic deoarece te vor intampina obstacole. Fii creativ, inteligent, logic si eficient si nu uita sa te distrezi si sa reusesti imposibilul, adica deschidere Cutiei Puzzle!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu puzzle 2016, jocuri cu puzzle grele, jocuri cu puzzle pentru adulti, jocuri cu cutia puzzle, jocuri cu cutii, jocuri logice, jocuri de indemanare,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Cutia Puzzle

Tocmai ai jucat Cutia Puzzle online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.04.2016 si este al 9641-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2202 de ori. Speram ca jocul cu Cutia Puzzle a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.