MULGE VACA - JOCURI IN 2

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MULGE VACA

Mulsul vacii este un lucru banal pentru orice om de la tara, care detine animale, mai exact vaci. Odata cu aparitia acestui joc, ai ocazia de a mulge o vaca virtuala. Acest joc se poate juca in doi, alaturi de un prieten si este pe timp si pe scor. Pentru incepu alegi numarul de jucatori: 1 sau 2. Daca joci singur, atunci nu are nicio miza jocul si tot ce trebuie sa faci este sa-ti bati timpul anterior in care ai reusit sa umplii o galeata plina cu lapte. In caz ca jocul se joaca in 2, fiecare are cate o galeata si o vaca la dispozitie. Castigatorul este acela care reuseste sa umple suta la suta din galeata in cel mai scurt timp. In dreapta imaginii este galeata jucatorului numarul 1, in timp ce in partea opusa e galeata jucatorului cu numarul doi si la mijloc se afla tabela formata din 2 tuburi care indica cat la suta ai umplut din galeata in in cap timp. Jucatorii vor folosi butoanele A, S, D, respectiv J, K, L. In caz ca joci singur, vei folosi doar tastele A, S, D.

Cum pot juca?

Foloseste tastele A, S, D, J, K, L

Cuvinte cheie: jocuri in 2, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 de fete, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri cu animale, jocuri cu vaci, jocuri de muls, jocuri cu lapte, jocuri cu animale domestice,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Mulge Vaca

Tocmai ai jucat Mulge Vaca online, acest joc a fost adaugat pe data de 11.04.2016 si este al 9635-lea joc din categoria de Jocuri in 2 unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 8519 de ori. Speram ca jocul cu Mulge Vaca a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.