TRAGATORUL DE PE CAMPUL DE LUPTA 2 - JOCURI CU IMPUSCATURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

TRAGATORUL DE PE CAMPUL DE LUPTA 2

Ai rolul unui Sniper si trebuie sa iti protejezi baza militara de catre fortele inamice care vin in numar mare catre aceasta pentru a o ataca si a o distruge. Esti ascuns pe o cladire din imprejurari cu un sniper la tine si ai tinta libera catre soldatii adversi. Cum suna acest scenariu? Exact, ca si rupt dintr-un film. Ei bine, odata cu acest joc, acest film devine realitate. Misiunea ta este sa impusti cat mai multi soldati posibil, inainte ca acestia sa distruga baza ta militara cu o ambuscada de gloante. Acestia sunt multi si se tot aduna in continuare si gardul bazei militare nu se stie ca va mai rezista sub avalansa de gloante de mitraliera. Ajutat-i semenii, fiindca esti singura lor scapare. Cu ajutorul mouse-ului tragi cu sniperul, iar cu ajutorul butonului SPACE fixezi cu ochiul tinta dorita. Tinteste bine, rapid si eficient deoarece trebuie sa te grabesti fiindca esti depasit numeric!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi online, jocuri cu impuscaturi in 2, jocuri cu impuscaturi cu arme, jocuri cu arme, jocuri cu pistoale, jocuri cu armata, jocuri pe campul de lupta, jocuri cu snipere, jocuri cu gloante,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Tragatorul De Pe Campul De Lupta 2

Tocmai ai jucat Tragatorul De Pe Campul De Lupta 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 02.04.2016 si este al 9626-lea joc din categoria de Jocuri cu Impuscaturi unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2947 de ori. Speram ca jocul cu Tragatorul De Pe Campul De Lupta 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.