FORMATIA LUI ALEX SI CO - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

FORMATIA LUI ALEX SI CO

Formatia lui Alex Si Co este unul dintre cele mai frumoase jocuri cu formatii muzicale pe care le-ai jucat vreodata, alaturi de prietenii tai sau singur! In primul rand, acest joc presupune abilitate si perspicacitate in regim de viteza deoarece va trebui sa te misti foarte repede ca sa poti tine pasul cu restul oamenilor cu care vei interactiona de-a lungul aventurii tale in acest incredibil joc care iti testeaza nenumarate calitati! Alex si formatia sa doresc sa repete pentru urmatorul lor concer si sa scrie o gramada de piese noi si pline de succes, dar pentru asta au nevoie sa se intalneasca la studioul lor in cladirea in care te vei afla cu aceste caractere deosebite. Foloseste sagetile pentru a te deplasa si evita posibilele obstacole care ar putea impiedica membrii trupei din drumul lor spre studio asa ca distreaza-te si fii inteligent cand ii ajuti sa se intalneasca la studio!

Cum pot juca?

Foloseste sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu alex si formatia, jocuri cu formatia lui alex si co, jocuri de abilitate, jocuri cu cladiri, jocuri cu studio, jocuri cu muzica, jocuri cu repetitii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Formatia Lui Alex Si Co

Tocmai ai jucat Formatia Lui Alex Si Co online, acest joc a fost adaugat pe data de 31.03.2016 si este al 9624-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1965 de ori. Speram ca jocul cu Formatia Lui Alex Si Co a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.