ELSA AGENTUL DE POLITIE - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

ELSA AGENTUL DE POLITIE

Noul joc cu Elsa Agent de Politie iti va aduce in prim plan toate avantajele unui joc Disney si in acelasi timp unul de curatat, spalat, ingrijit, masini, decorat si dexteritate deoarece vei avea de facut o gramada de lucruri in cazul in care vrei sa termini cat mai repede noul joc de copii. Ei bine, pentru asta va trebui sa iti pui mintea la contributie in primul nivel de dificultate al jocului, ceea ce inseamna ca va trebui sa cureti masina murdara de politie, a politistilor alaturi de Elsa, printesa Regatului de Gheata din Frozen, dupa care putem trece la urmatorul nivel de dificultate care va intruchipa un joc de modificat masina, insa de data aceasta va trebui sa modifici masina politiei Romane, astfel incat poti sa ii schimbi culoarea caroseriei, culoarea geamurilor, a oglinzilor, sa ii pui un chit mai mare, dupa care vei putea sa schimbi rotile masinei de politie alaturi de Agentul de politie Elsa, dupa care vom putea trece la ultimul nivel al jocului in care vom putea sa o imbracam pe Elsa ca un veritabil agent de politie. Speram ca in felul acesta te vei apropia si mai mult de Elsa si totodata vei putea sa iti implinesti visul impreuna cu ea.

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu regatul de gheata 2016, jocuri cu elsa, jocuri cu elsa politista, jocuri cu politiste, jocuri cu fete politiste, jocuri cu politisti si masini, jocuri cu masini de politie, jocuri de modificat masini,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Elsa Agentul De Politie

Tocmai ai jucat Elsa Agentul De Politie online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.03.2016 si este al 9621-lea joc din categoria de Jocuri cu Regatul de Gheata unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 2275 de ori. Speram ca jocul cu Elsa Agentul De Politie a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.