PRINDE MARUL 2 - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PRINDE MARUL 2

Prinde Marul 2 este un incredibil joc de logica. Acest joc foarte interesant consta in capacitatea de a rezolva niste porbleme intr-un interval limitat de spatiu si timp. Jocul acest, fiind foarte captivant, iti pune la incercare inteligenta si iti dezvolta ingeniozitatea. Misiunea ta este sa ajuti un mic arici sa prinda niste mere intr-un anumit spatiu. Problema este ca drumul catre mere este presarat cu foarte multe obstacole, pe care va trebui sa le depasesti pe cale logica, fiindca este unica optiune. Trebuie sa gandesti atent fiecare miscare dinainte sa o faci, deoarece odata ce ai dat click pe arici, acesta porneste in drumul lui si nu mai poate fii oprit, ci doar influentat de tine apasand click pe alte obiecte ajutatoare care ii pot aparea in cale, spre exemplu un ventilator care il va ajuta sa-si schimbe directia de deplasare din stanga in dreapta sau de sus in jos. Fii ingenios, creativ si gaseste solutiile cele mai rapide si eficiente pentru a reusi sa depasesti fiecare nivel pe rand, pana cand vei ajunge la cel de-al 28-lea, care este si ultimul nivel al jocului acesta extraordinar. Demonstreaza ca esti capabil sa prinzi toate merele fara sa cazi in capcanele numeroase si ca poti termina toate nivele cu 3 stele, adica maximum.

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri logice, jocuri de logica 2016, jocuri de logica noi, jocuri de gandire, jocuri de inteligenta, jocuri de perspicacitate, jocuri cu arici, jocuri cu animale, jocuri cu mere, jocuri de ingeniozitate, jocuri de creativitate, jocuri de indemanare, jocuri de inteligenta,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Prinde Marul 2

Tocmai ai jucat Prinde Marul 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.03.2016 si este al 9620-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1622 de ori. Speram ca jocul cu Prinde Marul 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.