SUPER AVENTURA PIRATULUI - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SUPER AVENTURA PIRATULUI

Odata cu aparitia acestui incredibil joc de aventura, ti se iveste oportunitatea de a-ti testa instinctele de archer si tintas desavarsit. Misiunea ta este sa controlezi capitanul piratilor care se afla pe o insula, iar pe cealalta insula se afla un inamic. Acest inamic este este ingradit di protejat de niste cutii, care sunt impermeabile. Tu trebuie sa tragi cu arcul peste acele cutii care iti impeidca tinta catre inamic. Este necesar sa omori toti adversarii pentru a trece de toate cele 36 de nivele ale jocului. In functie de cum avansezi in nivele, probele de care va trebui sa treci vor fii din ce in ce mai dificile si va trebui sa-ti folosesti si logica pentru a le depasi cu brio! Daca ti-a placut acest joc, te invitam alaturi de prietenii tai sa incerci si altele cel putin la fel de interesante ca si acesta si diversa gama noastra gama de categorii pentru fete si baieti cu jocuri pe gusturile tuturor!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu pirati, jocuri de adventura, jocuri de logica, jocuri de indemanare, jocuri cu archeri, jocuri cu tinte, jocuri de gandire, jocuri de perspicacitate, jocuri de logica noi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Super Aventura Piratului

Tocmai ai jucat Super Aventura Piratului online, acest joc a fost adaugat pe data de 19.03.2016 si este al 9614-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1353 de ori. Speram ca jocul cu Super Aventura Piratului a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.