MAESTRUL BASCHETULUI - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MAESTRUL BASCHETULUI

Baschetul este un sport renumit peste tot prin lume, in special in America, dar si in Europa. In acest fantastic joc oferit de catre site-ul nostru, ai ocazia de a demonstra ca esti capabil de a deveni un star NBA sau sa castigi un campionat mondial sau european de baschet. Misiunea ta este sa dai la cos de la anumite distante si din anumite unghiuri. Folosind mouse-ul, vei alege traiectoria cea mai potrivita pentru ca lovitura sa iasa absolut impecabila! Jocul iti ofera la dispozitie 30 de secunde pentru a marca cat mai multe puncte si pentru a fructifica cat mai multe mingi. Daca nu reusesti sa inscrii un anumit numar de puncte, va trebui sa o iei de la capat, ceea ce inseamna ca nu esti inca pregatit pentru titlul de "Maestru Al Baschetului". Insista si demonstreaza-le tutuor de ce esti in stare, iar dupa ce ai reusit provoaca-ti si prietenii la acest incredibil joc, dar si la multe altele de pe site-ul nostru, care va ofera zilnic jocuri pline de mister, creativitate, actiune, aventura si multe altele, pentru toate gusturile si pentru fete dar si pentru baieti!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu basketball noi, jocuri cu basketball 2016, jocuri cu basketball urban, jocuri cu basketball slam, jocuri cu basketball de strada, jocuri cu basketball trick shot,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Maestrul Baschetului

Tocmai ai jucat Maestrul Baschetului online, acest joc a fost adaugat pe data de 16.03.2016 si este al 9611-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1090 de ori. Speram ca jocul cu Maestrul Baschetului a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.