CASA MORTII - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CASA MORTII

Acesta joc este unu extrem de infricosator si nu este recomandat celor care sunt slabi de ingeri. Cei curajosi, insetati de aventura, adrenalina si care poseda putina logica, sunt bineveniti sa incerce sa desluseasca misterul casei mortii, care este in mod evident bantuita de catre spitile foarte rele, care vor sa raneasca si care nu au liniste acolo unde se afla pana nu-si vor indeplini dorinta! Misiunea ta este sa gasesti o cale de scapare pentru fiecare personaj din casa pe rand. Prin folosirea mouse-ului, vei apasa click pe obiectul sau locul care il consideri singura cale de scapare, iar daca ai reusit, ai reusit sa invingi spiritele si casa posedata. Trebuie sa fii foarte atent, deoarece sunt foarte multe capcane in tot felul de chestii banale, pe care le poti considera chiar si posibile portite de iesire, cum ar fi aerul conditionat sau o mica fereastra. Fii vigilent, gandeste logic si lucid, si treci de capcana spiritelor in viata!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri logice, jocuri de logica 2016, jocuri de logica noi, jocuri de gandire, jocuri de inteligenta, jocuri de perspicacitate, jocuri cu case bantuite, jocuri horror, jocuri infircosatoare, jocuri de evadare,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Casa Mortii

Tocmai ai jucat Casa Mortii online, acest joc a fost adaugat pe data de 15.03.2016 si este al 9610-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1500 de ori. Speram ca jocul cu Casa Mortii a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.