EROII BASCHETULUI - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

EROII BASCHETULUI

Baschetul, renumitul sport olimpic si jucat si adorat de o multime de oameni de pe toate continetele, este mai mult decat un sport pentru pasionati. Acesta reprezinta o stare de spirit. Acest joc este special pentru pasionatii inraiti de acest sport si de aruncatul la cos. Marcand cat mai multe cosuri de la distante diferite, iti faci loc pas cu pas, meci cu meci, cos cu cos printre Eroii Baschetului. Misunea ta este sa arunci la cos din toate pozitiile. Vei beneficia de o linie punctata care va indica traiectoria mingii pe care o arunci catre cos. Mouse-ul va fii singurul de care vei avea nevoie pentru a controla baiatul care arunca la cos. La inceput, trebuie sa iti alegi tara pe care vrei sa o reprezinti intr-un campionat cu mai multe echipe. Ai la dispozitie 10 mingi in fiecare meci si incepi cu un handicap in ceea ce privest scorul. Din acele 10 mingi, trebuie sa marchezi pe rand, mai multe decat adversarul. Spre exemplu, daca joci impotriva Frantei si incepi de la scorul de 0-3, trebuie sa fructifici cel putin 4 mingi din cele 10. Da-i bataie si demonstreaza-le tuturor ca meriti un loc printre putinii Eroi Ai Baschetului!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu basketball noi, jocuri cu basketball 2016, jocuri cu basketball urban, jocuri cu basketball slam, jocuri cu basketball de strada, jocuri cu basketball trick shot, jocuri cu basketball, jocuri cu baschet urban, jocuri cu baschet de strada,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Eroii Baschetului

Tocmai ai jucat Eroii Baschetului online, acest joc a fost adaugat pe data de 09.03.2016 si este al 9604-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 927 de ori. Speram ca jocul cu Eroii Baschetului a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.