AUTOSTRADA ZOMBILOR - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

AUTOSTRADA ZOMBILOR

In acest joc, trebuie sa conduci o masina pe o autostrada infinita, dar plin de morti vii care umbla dupa creier si sange proaspat. Folosind sagetile, du-te tot in fata si incearca sa eviti obstacolele peste care vei da de-a lungul autostrazii si loveste doar zombii care iti apar in cale. Cu cat lovesti mai multi zombii cu atat iti va creste scorul din ce in ce mai mare. Fii atent insa fiindca desi aduc o crestere la nivelul scorului, produc pagube masinii, care va avea mult de suferit datorita coliziunilor. Incearca sa colectezi de pe autostrada butoaiele pline cu benzina si trusele de reparare a masinii. Daca colectezi multe din acestea, jocul poate dura si la infinit, deoarece masina nu se va strica niciodata. Insa daca te vei lasa rapus de capcane si vei lovi multi zombi fara sa-ti repari masina, vei pierde jocul in cateva secunde sau poate minute. Joaca responsabil, condu rapid si ucide zombii. Joaca dupa aceste trei principii si nu vei avea niciun fel de problema de-a lungul jocului!

Cum pot juca?

Foloseste sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu zombi noi, jocuri cu zombi ziti, jocuri cu zombi 2016, jocuri cu zombi zity, jocuri cu zombi pe autostrada, jocuri cu autostrada, jocuri de condus, jocuri de sofat, jocuri cu soferi, jocuri cu masini, jocuri cu masini pe autostrada, jocuri de ucis zombi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Autostrada Zombilor

Tocmai ai jucat Autostrada Zombilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 23.02.2016 si este al 9589-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1197 de ori. Speram ca jocul cu Autostrada Zombilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.