BAIATUL CU ZIARUL IN NOAPTEA DE HALLOWEEN - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BAIATUL CU ZIARUL IN NOAPTEA DE HALLOWEEN

Baiatul cu ziarul are o slujba teribila! Trebuie sa livreze absolut in fiecare zii presa pentru tot cartierul, nu conteaza daca este sarbatoare sau o zi libera din punct de vedere legal, el trebuie sa munceasca. Pentru el, este Halloween-ul in fiecare zi! Acesta s-a enervat la culme si a gasit noaptea de Halloween un prilej perfect pentru a se razbuna pe intreg cartierul! Acesta va arunca cu dovleci in geamurile caselor tuturor din cartier. Acesta obisnuia sa le livreze ziarul proprietarilor caselor respective, insa acum a decis sa schimbe placa. Acesta poarta o masca de calau ca sa para si mai infricosator, si calare pe o bicileta distruge toate ferestrele posibile. Tu va trebui sa-l ajuti folosind tastele A si D pentru a pedala, iar mouse-ul pentru a trage cu dovleci, sa sparga cat mai multe geamuri pentru a realiza un punctaj cat mai mare. Arata-le tuturor ca nimeni nu se pune cu baiatul cu ziarele si daca el nu are sansa de a primii dulciuri de la colind sa nu o aiba nimeni in acest cartier!

Cum pot juca?

Foloseste A, D si mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de halloween, jocuri cu biciclete, jocuri sportive, jocuri infricosatoare, jocuri cu dovleci, jocuri de spart geamuri, jocuri de indemanare, jocuri cu baiatul cu ziare, jocuri cu halloween infricosatoare,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Baiatul Cu Ziarul In Noaptea De Halloween

Tocmai ai jucat Baiatul Cu Ziarul In Noaptea De Halloween online, acest joc a fost adaugat pe data de 19.02.2016 si este al 9585-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 851 de ori. Speram ca jocul cu Baiatul Cu Ziarul In Noaptea De Halloween a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.