DISTRUGE CASTELUL - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DISTRUGE CASTELUL

In acest joc minunat, care iti testeaza precizia, te aflii intr-o perioada medievala, tocmai in Evul Mediu. Pe atunci, nu se cunosteau multe lucruri, in special tehnologia armelor din ziua de azi. Armele lor cele mai celebre erau sulitele, sabiile, tunurile si catapultele. Ei bine, in acest joc fantastic, vei folosi o catapulta imensa pentru a distruge un castel amplasat strategic din niste bucati de lemn, care protejeaza niste adversari de-ai tai in el. Castelul se afla la o distanta considerabila, ceea ce iti va da cateva batai de cap la nivelele superioare. Nu este chiar atat de usor sa reusesti sa-ti ucizi toti adversarii prin prisma faptului ca ai la dispozitie doar 5 proiectile. Partea buna este ca poti reseta nivelul in orice moment. Anticipeaza, calculeaza si catapulteaza catre distrugerea castelului, ceea ce iti va aduce o gramada de succes si faima, fiindca vei fi singurul din perioada medievala care a reusit sa doboare un castel de o asemenea anvergura si la o asemenea distanta doar cu ajutorul unei catapulte!

Cum pot juca?

Folosete mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu catapulte, jocuri cu castele, jocuri din evul mediu, jocuri cu soldati, jocuri cu batalii, jocuri de distrus, jocuri de distrus castele, jocuri de indemanare, jocuri precizie,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Distruge Castelul

Tocmai ai jucat Distruge Castelul online, acest joc a fost adaugat pe data de 02.02.2016 si este al 9569-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 927 de ori. Speram ca jocul cu Distruge Castelul a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.