CREATORUL DE CARUSEL 2 - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CREATORUL DE CARUSEL 2

Creatorul De Carusel 2 este probabil unul dintre cele mai frumoase, interesante si captivante jocuri pe care le-ai jucat vreodata in vaita ta pe acest site al nostru, dedicat in toatalitate jocurilor pentru tine si prietenii tai si pentru mentinerea amuzantentului si distractiei voastre. Ceea ce va trebui tu sa faci in acest joc este foarte simplu de spus, putin mai greu de facut. Trebuie sa creezi un carusel de la 0 folosind mouse-ul pentru a desena planul de creatie. Suprafata pe care vei desena nu va fi o foaie, ci caruselul insusi deci ai o singura incercare la fiecare nivel, pentru ca jocul are mai multe nivele. Nu o da in bara pentru ca multi copii vor suferi daca nu contruiesti bine caruselul si va fi numai vina ta in cazul unei tragedii. Construieste caruselul astfel incat copii din el sa colecteze toate diamantele de pe drumuul lor catre final. Mult noroc si sa nu uiti sa te distrezi mereu cand te joci!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu carusel, jocuri de creat, jocuri de adrenalina, jocuri cu creatori, jocuri cu arhitecti, jocuri cu plan de creare, jocuri de desenat, jocuri cu parc de distractii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Creatorul De Carusel 2

Tocmai ai jucat Creatorul De Carusel 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 23.01.2016 si este al 9559-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1227 de ori. Speram ca jocul cu Creatorul De Carusel 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.