CAUZALITATE 2 - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CAUZALITATE 2

Cauzalitate 2 este un joc extraordinar de frumos, interesant si plin de aventura, insa este un fel mai ciudat de aventura, un fel de aventura neagra, macabra. Acest joc extraordinar si fantastic iti ofera o unica ocazie de a interactiona cu celebrele persoane stickmen in habitatul lor natural, chiar in casa lor. Din nefericire pentru ei, tu vei fi prevestitorul mortii lor asa ca vizita ta nu este chiar atat de bine venita deci fa sa nu ti se simta prezenta prea puternic, oferindu-le o moarte lenta si nedureroasa. Misiunea ta este sa ii ucizi pe toti fara ca ceilalti sa te vada sau sa-si dea seama, crezand ca mortile s-au petrecut dintr-o cauza naturala. Foloseste-ti imaginatia si creeaza niste circumstante plauzibile pentru moarte tuturor stickmenilor. Mult noroc!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de ucis, jocuri cu moartea, jocuri cu stickmen, jocuri cu apartament, jocuri cu circustante de moarte, jocuri cu cauzalitate, jocuri cu morti lente, jocuri macabre,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Cauzalitate 2

Tocmai ai jucat Cauzalitate 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 21.01.2016 si este al 9557-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1014 de ori. Speram ca jocul cu Cauzalitate 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.