O MASINA MICA 2 - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

O MASINA MICA 2

Masinile mici sunt foarte greu de condus, precum ai constatat si tu probabil in viata reala sau chiar jucand unul din jocurile oferite de site-ul nostru special pentru tine despre condus sau parcat. Foarte greu este putin exagerat, dar in niciun caz nu sunt niste masini usor de condus! In acest jos extraordinar, vei avea unica ocazie de a conduce niste masini aparent mici, dar care se vor dovedi foarte puternice in ceea ce priveste motoarele lor si chiar si modul de a interactiona cu soferul. Foloseste sagetile pentru a te deplasa in siguranta pe aceste terenuri foarte accidentate si termina jocul teafar si nevatamat si cu masina neavariata! Fi un sofer responsabil si demonstreza-le tuturor ca meriti sa fii declarat cel mai bun sofer de masini mici din lume!

Cum pot juca?

Foloseste sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu masini mici, jocuri cu masini puternice, jocuri cu soferi, jocuri cu soferi priceputi, jocuri cu drumurile grele, jocuri cu drumuri in desert, jocuri de condus, jocuri cu abilitati de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul O Masina Mica 2

Tocmai ai jucat O Masina Mica 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 17.01.2016 si este al 9553-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1302 de ori. Speram ca jocul cu O Masina Mica 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.