GUVERNATORUL POKERULUI 2 - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

GUVERNATORUL POKERULUI 2

Crezi ca stii juca poker? Crezi ca esti norocos cand vine vorba de jocuri de noroc sau de orice altfel de sporturi precum pokerul? Ei bine, daca consideri asta despre tine, te invit cu drag sa joci acest joc care cu certitudine iti va schimba radical parerea despre tine! Vei invata ca oricat de mult ai crede ca stii sa joci, oricand vei avea mai mult de invatat! Partea initiala a acestui joc presupune o alegere a unui nume de cod, pentru a nu fi recunoscut prin acest mic orasel din Texas, unde Mafia pokerului isi manifesta toate dorintele. Urmatorul pas este sa alegi un bar, restaurant sau orice locatie unde se joaca poker si sa le iei banii tutror, invingandu-i si lasandu-i fara drept de apel pe toti. Multa bafta si nu uita sa te distrezi atata timp cat vei deveni cel mai bun la poker din Texas!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu poker, jocuri de noroc, jocuri de aventura 2016, jocuri aventuroase, jocuri cu jocuri de noroc, jocuri de carti, jocuri pe bani, jocuri cu turnee de poker,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Guvernatorul Pokerului 2

Tocmai ai jucat Guvernatorul Pokerului 2 online, acest joc a fost adaugat pe data de 31.12.2015 si este al 9537-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1015 de ori. Speram ca jocul cu Guvernatorul Pokerului 2 a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.