JOCUL CU PAHARELE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

JOCUL CU PAHARELE

Jocul cu paharele este adesea intalnit sub numele de "Alba, neagra". Acest nume este putin mai sugestiv pentru cunoscatori, astfel incat isi vor da seama despre ce este vorba in acest joc. O gramada de oameni de acest gen, care promoveaza acest joc cu paharele, incearca sa demonstreze lumii ca trucurile lor sunt cele mai tari si incearca sa-i faca pe oameni sa-si piarda increderea in sine, profitand de pe urma lor. Oamenii doresc sa se afirme din nou, asa ca ii platesc pe acesti oameni pentru inca o tura in jocul cu paharele. Misiunea ta astazi, va fi sa dovedesti ca esti mai inteligent si mai capabil decat un joc de acest fel! Urmareste bila ascunsa sub pahare cu atentie, iar cand acest tip urat si ciudat te va intreba unde este ascunsa bila, arata-i exact paharul care acopera bila, astfel demonstrandu-i ca esti cel mai inteligent om pe care l-a intalnit si dovedindu-i ca acest joc este usor daca te concentrezi necesar de mult!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu pahare, jocuri cu bile, jocuri cu mingi, jocuri de ascuns, jocuri de ascuns bile, jocuri de perspicacitate, jocuri de indemanare 2016, jocuri cu pahare obscure, jocuri cu pahare mate,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Jocul Cu Paharele

Tocmai ai jucat Jocul Cu Paharele online, acest joc a fost adaugat pe data de 28.12.2015 si este al 9534-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1027 de ori. Speram ca jocul cu Jocul Cu Paharele a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.