BETISOARELE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

BETISOARELE

Betisoarele sunt niste instrumente adesea folosite pentru numaratori sau alte chestii legate de scoala in invatamantul primar, iar de aseamenea sunt folosite ca si obeicte de decor sau alte lucruri pentru ambient. Acest joc incredibil iti va prezenta betisoarele sub o alta forma, o forma pe care cu siguranta nu ai mai intalnit-o pana in prezent. Pe o masa din lemn, vei avea o gramada de betisoare imprastiate la nimereala, fara nicio logica, iar tu trebuie sa-ti folosesti logica pentru a le indeparta pe toate de acolo, insa nu in orice fel! Va trebui sa selectezi doar cate un betisor o data pentru a fi misiunea mai dificila si nu orice betisor, ci pe cel din varf. Cel care va fi peste toate, acela va putea fi scos din gramada doar asa ca va trebui sa-ti dai seama care va fi acela. Gandeste-te bine, iar urmeaza culorile, fiindca iti vor fi de mare ajutor. O miscare gresita te poate costa pierderea jocului deoarece iti ingreuneaza mult misiunea!

Cum pot juca?

Foloseste mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu betisoare, jocuri cu betisoare de lemn, jocuri cu lemn, jocuri de gandire, jocuri de inteligenta, jocuri de gandire logica, jocuri de scos betisoare, jocuri cu betisoare colorate,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Betisoarele

Tocmai ai jucat Betisoarele online, acest joc a fost adaugat pe data de 26.12.2015 si este al 9532-lea joc din categoria de Jocuri de Aventura unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 723 de ori. Speram ca jocul cu Betisoarele a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.