RAPUNZEL ARE GRIJA DE IEPURE - JOCURI CU RAPUNZEL

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

RAPUNZEL ARE GRIJA DE IEPURE

Rapunzel are Grija de Iepure este un nou super joc pe care ti l-am pregatit in asa fel incat tu vei reusi sa treci de orice obstacol si sa ne impresionezi cu calitatile pe care le vei avea de fiecare data. Ei bine, nu uita ca totul conteaza foarte mult aici unde suntem siguri ca ne vei impresiona cum vei putea si sa nu dai gres nicidoata. Va trebui sa te ocupi de iepurele nostru care are mare nevoie de ajutor si sa il ingrijesti cat mai frumos posibil. Va trebui sa incepi prin a-i da de mancare, sa te joci cu el precum si sa il speli ori de cate ori se va murdari. Incearca sa ne impresionezi pe fiecare cu tehnicile de joc pe care le vei putea juca si sa ai mare atentie cand o sa te joci cu iepurele nostru. Suntem siguri ca vei reusi sa treci cu bine de toate aceste misiuni si ca nimeni niciodata nu o sa te opreasca. Fi sigur pe tine si asigura-te ca totul va fi in favoarea ta.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu iepuri, jocuri tangled, jocuri cu o poveste incalcita, jocuri cu flynn, jocuri cu vrajitoare, jocuri cu printese, jocuri cu rapunzel 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Rapunzel are Grija de Iepure

Tocmai ai jucat Rapunzel are Grija de Iepure online, acest joc a fost adaugat pe data de 06.09.2015 si este al 9367-lea joc din categoria de Jocuri cu Rapunzel unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 855 de ori. Speram ca jocul cu Rapunzel are Grija de Iepure a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.