RAPUNZEL DOCTOR DE MAINI - JOCURI CU RAPUNZEL

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

RAPUNZEL DOCTOR DE MAINI

Rapunzel Doctor de Maini este un joc foarte nou pe care noi ne-am gandit sa ti-l pregatim la noi pe site unde suntem siguri ca vei reusi sa treci cu usurinta de fiecare detaliu pe care il vei avea tot timpul atunci cand o sa fie vreo problema. Ei bine, de data aceasta o sa trebuiasca sa fi acolo pentru rapunzel si sa o ajuti sa treaca cu usurinta de toate obstacolele din calea ei mereu. Suntem siguri ca o sa poti sa o ajuti in privinta mainilor pe care le are si sa le vindeci in parte pe toate. Nu lasa pe nimeni niciodata sa te opreasca si sa o vindeci pe aceasta. Va trebui sa ii dai si un fel de injectii pe care le vei avea la indemana si sa nu cumva sa dai gres. Va trebui sa iei niste aparaturi medicale si sa o tratezi cat mai atent si sa nu cumva sa ratezi niciun detaliu pentru ca altfel nu vei mai putea fi pe primul loc niciodata.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu doctori de maini, jocuri tangled, jocuri cu o poveste incalcita, jocuri cu flynn, jocuri cu vrajitoare, jocuri cu printese, jocuri cu rapunzel 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Rapunzel Doctor de Maini

Tocmai ai jucat Rapunzel Doctor de Maini online, acest joc a fost adaugat pe data de 05.09.2015 si este al 9362-lea joc din categoria de Jocuri cu Rapunzel unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 928 de ori. Speram ca jocul cu Rapunzel Doctor de Maini a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.