MOTOCICLETA LUI SCRAT - JOCURI CU ICE AGE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MOTOCICLETA LUI SCRAT

Motocicleta lui Scrat este unul dintre jocurile noastre cele mai interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu vei reusi sa treci cu usurinta de fiecare situatie si sa ne impresionezi atunci cand o sa fie nevoie. Nu uita ca este foarte interesant in asa fel incat sa reusesti sa ii pregatesti motocicleta lui Scrat intr-un mod cat mai practic posibil. Va trebui sa te urci pe ea si sa nu lasi pe nimeni sa te opreasca. Vei merge cat mai repede prin fiecare dintre nivelurile pe care le vei gasi si vei incerca sa obstii cat mai multe puncte bonus. Totul depinde de modul in care vei reusi sa colectezi obiecte bonus care o sa iti aduca puncte si il va incanta pe Scrat. Fi foarte sigur pe tine atunci cand o sa fie nevoie si demonstreaza-ne de lucrurile de care o sa fi capabil atunci cand este nevoie. Fi foarte sigur pe tine si acorda-ne si un like daca ti-a facut placere sa te joci.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu scrat, jocuri cu motociclete, jocuri cu ice age 2015, jocuri cu sid, jocuri cu manny, jocuri cu diego, jocuri cu ellie, jocuri cu crash si eddie, jocuri cu buck,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Motocicleta lui Scrat

Tocmai ai jucat Motocicleta lui Scrat online, acest joc a fost adaugat pe data de 27.08.2015 si este al 9307-lea joc din categoria de Jocuri cu Ice Age unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 658 de ori. Speram ca jocul cu Motocicleta lui Scrat a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.