PARCARI DE URGENTA CU AMBULANTA - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

PARCARI DE URGENTA CU AMBULANTA

Parcari de Urgenta cu Ambulanta este un joc foarte nou si totodata foarte interesant pe care noi ne-am gandit ca tu o sa reusesti sa il treci cat mai repede posibil si sa fi mereu pe primul loc atunci cand va fi nevoie. Nu uita ca este foarte important sa stii cum trebuie sa parcheze cineva atunci cand o sa fie nevoie si sa ne impresionezi cu abilitatile sale. De data aceasta tu va trebui sa fi acel sofer si sa te urcin in ambulanta noastra preferata si sa o duci la locul stabilit. Nu vei avea nevoie decat de sageti pentru a putea face un astfel de lucru, dupa care sa mergi mai departe si sa te deplasezi acolo unde vei fi ghidat. Va trebui sa faci tot felul de parcari asa ca fi pregatit. O sa trebuiasca sa le faci si cu spatele cu fata, sau chiar si parcari laterale cu spatele. Incearca de fiecare data sa ne impresionezi si sa nu ne lasi la greu orice s-ar intampla. Totul depinde de tine si de modul in care vei trece de intamplarile respective. Acorda-ne si un like daca ti-a facut placere sa te joci acest super joc.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu parcari, jocuri cu ambulanta, jocuri cu masini 2015, jocuri cu vehicule, jocuri curse, jocuri intreceri, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Parcari de Urgenta cu Ambulanta

Tocmai ai jucat Parcari de Urgenta cu Ambulanta online, acest joc a fost adaugat pe data de 07.08.2015 si este al 9113-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1243 de ori. Speram ca jocul cu Parcari de Urgenta cu Ambulanta a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.