5 MINUTE SA TE SINUCIZI LA AEROPORT - JOCURI FRIV

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

5 MINUTE SA TE SINUCIZI LA AEROPORT

5 Minute sa te Sinucizi la Aeroport este unul dintre cele mai ciudate jocuri pe care ti le-am pregatit la noi pe site, unde tot ce va trebui tu sa faci este sa ne impresionezi ori de cate ori va fi cazul si sa nu cumva sa dai gres vreodata. Ei bine, incearca sa fi foarte atent la toate aceste situatii pe care le vei avea si sa si fi mereu foarte sigur pe tine ca vei fi foarte bun in acest domeniu. Suntem siguri ca te vei descurca de minune si ca nimeni niciodata nu o sa te determine sa fi mai rau. Incearca sa cunosti bine povestea intai. tu vei fi un individ la aeroport care va incerca sa se sinucida intr-un interval de 5 minute. Va trebui sa intri in tot felul de conflicte, sa ai parte de tot felul de accidente, pana cand vei reusi sa iti pierzi viata in totalitate. INcearca sa reusesti sa faci toate acele lucruri foarte repede si sa nu dai gres. Vei avea o anumita viata, care o sa trebuiasca sa se termine toata pentru a putea sa castgii. Nu lasa acest timp sa se termine, ci asigura-te mereu ca vei fi foarte bun in aceste situatii. Totul depinde de tine si de modul in care vei putea trece mai departe de fiecare data.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri la aeroport, jocuri cu sinucideri, jocuri friv 2015,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Angela in Carucior
alt=
Skate Mania
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul 5 Minute sa te Sinucizi la Aeroport

Tocmai ai jucat 5 Minute sa te Sinucizi la Aeroport online, acest joc a fost adaugat pe data de 02.08.2015 si este al 9057-lea joc din categoria de Jocuri Friv unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 904 de ori. Speram ca jocul cu 5 Minute sa te Sinucizi la Aeroport a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.