DOCTORITA PLUSICA LA SPITAL - JOCURI CU DOCTORITA PLUSICA

Publiclitate

DOCTORITA PLUSICA LA SPITAL

Un super joc cu Doctorita Plusica laturi de prietenii sai in care va trebui sa iti dai silinta sa salvezi cat mai multe animale, jucarii de plus care desi vorbesc cu tine, se misca, sunt vioaie nu reusesc sa isi duca la bun sfarsit toate operatiunile deoarece sunt defecte, sufera, sau poate chiar sunt obosite iar tu alaturi de doctorita cea harnica si draguta va trebui sa le repari, sa le ingrijesti si sa le dai viata din nou deoarece doar asa vei reusi sa castigi punct dupa punct la fiecare nivel de dificultate, vei putea sa ajungi din ce in ce mai repede la finalul misiunilor astfel incat sa devi o doctorita iscusita si potrivita pentru orice problema pe care copii sau jucarille si animalele le au. Dupa ce reusesti sa readuci la viata animalele sau jucariile care poti sa fie trenul, masina de politie, masina de pompieri, ambulanta, soldatul din Londra precum si alte jucarii haioase va trebui sa ne lasi un comentariu si sa ne povestesti cum ti s-a parut noul joc de copii oferit in mod special fanilor Doctoritei Plusica.

Cum pot juca?

cu mouse-ul va trebui sa gestionezi intreaga activitate din noul joc cu Doctorita Plusica la spitalul pe care-l are.

Cuvinte cheie: jocuri cu doctorita plusica la spital, jocuri cu doctorita plusicala clinica, jocuri cu doctorita plusica si animalele, jocuri cu doctorita plusica cu jucariile, jocuri cu doctorita plusica 2013, jocuri cu doctorita plusica de reparat, jocuri cu doctorita plusica de consultat, jocuri cu doctorita plusica de salvat, jocuri cu doctorita plusica, jocuri cu doctorita plusica gratis, jocuri cu doctorita plusica de fete, jocuri cu doctorita plusica online, jocuri cu doctorita plusica de la disney junior, jocuri cu doctorita plusica in romana, jocuri cu doctorita plusica de colorat, jocuri cu doctorita plusica noi, jocuri disney, jocuri disney junior, jocuri minimax, jocuri cu doctorita plusic, jocuri cu plusica, jocuri cu plusica doctorita, jocuri cu plusica disney junior, jocuri cu plusica stie, jocuri cu doctori, jocuri cu doctorite, jocuri cu doc mcstuffins, jocuri cu doctorita plusica 3d,

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

Violeta si Notele...
alt=
Pou de Imbracat
alt=
Maestrul Strop Diferente
alt=
Dragons Riders Of Berk
alt=
Maestrul Strop de Memorie
alt=
Nimereste Sagetile
alt=
Aventura lui Pou
alt=
Liv si Maddie Diferente
alt=
Masina...
alt=

Citeste ce au comentat si alti jucatori

1. ana ggeanina a spus:

Data: 21.12.2013

CE MAI FACI DOCTORITA PLUSICA TOATE JOCURILE TALE IMI PLAC

2. Martina a spus:

Data: 24.11.2013

Merge foarte bine si nu e cazul sa injurati ! Poate nu va merge ca nu e buna laptopul sau calculatorul .. Bravo pentru uni ;) ..

3. Martina a spus:

Data: 24.11.2013

Merge foarte bine si nu e cazul sa injurati ! Poate nu va merge ca nu e buna laptopul sau calculatorul .. Bravo pentru uni ;) ..

4. delia si lavinia a spus:

Data: 05.10.2013

e suuuper

5. esperanza a spus:

Data: 24.08.2013

número 2 es un gran tonto no español vb

6. edera a spus:

Data: 04.08.2013

e frumos jocul da mere greu cred sau nu stiu

7. Super jocurile y8! a spus:

Data: 04.08.2013

Super jocurile y8!

Informatii despre jocul Doctorita Plusica la Spital

Tocmai ai jucat Doctorita Plusica la Spital online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.04.2013 si este al 9-lea joc din categoria de Jocuri cu Doctorita Plusica unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 161528 de ori. Speram ca jocul cu Doctorita Plusica la Spital a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.