DISTRUGE MASINA - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DISTRUGE MASINA

Distruge Masina este un joc destul de interesant pe care noi ne-am gandit ca tu sa il incerci cat mai repede posibil si sa faci orice iti va sta in putinta astfel incat sa fi mereu pe primul loc si sa ne impresionezi cu toate calitatile tale pe care o sa le ai. Ei bine, de data aceasta tu va trebui sa te distrezi cat mai mult si mai bine astfel incat sa urmaresti fiecare dintre aceste masini super scumpe si sa poti face tot ceea ce vei dori cu ele. Este important ca sa reusesti sa iei fiecare obiect pe care il vei avea si sa spargi masina aceea in toate modurile. Totul depinde de tine si de felul in care vei reusi sa avansezi tot mai departe printre aceste locuri. Speram ca totul depinde de tine si de modalitatea de lucru pe care o vei avea. Va trebui sa o spargi in toate modurile si sa te distrezi, pentru ca alta ocazie nu vei mai avea. Dupa ce ai facut asta va trebui sa iti iei o alta masina si sa repeti povestea.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri de distrus masini, jocuri cu masini 2015, jocuri cu vehicule, jocuri curse, jocuri intreceri, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Distruge Masina

Tocmai ai jucat Distruge Masina online, acest joc a fost adaugat pe data de 25.07.2015 si este al 8983-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 1334 de ori. Speram ca jocul cu Distruge Masina a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.