MASINI UIMITOARE - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MASINI UIMITOARE

Masini Uimitoare este unul dintre cele mai frumoase jocuri pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu sa treci mai departe de fiecare obstacol pe care il vei avea si sa fi mereu foarte sigur pe tine ori de cate ori vei avea sansa. Nu uita ca tot ce o sa trebuiasca tu sa faci este sa te urci la bordul acestei masini uimitoare care va avea o viteza foarte mare si de care tu va trebui sa ai mare grija. Incearca sa o conduci cu grija si sa faci tot felul de scamatorii care o sa te ajute sa arati mult mai bine. Pregateste-te din timp si nu uita ca odata ce te vei intoarce peste cap in aer, vei primi niste energie nitro care va dura putin. O sa trebuiasca sa faci in asa fel incat sa nu ramai fara combustibil pentru ca este important ca toate sa iasa cum trebuie. Pregateste-te din timp si nu uita sa ne acorzi si un like daca ai reusit sa termini nivelul cu bine. Treci tot mai departe si arata-ne ce poti.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu masini 2015, jocuri cu vehicule, jocuri curse, jocuri intreceri, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Masini Uimitoare

Tocmai ai jucat Masini Uimitoare online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8964-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3117688 de ori. Speram ca jocul cu Masini Uimitoare a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.