DEMOLATORUL MONSTER TRUCK - JOCURI CU CAMIOANE

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

DEMOLATORUL MONSTER TRUCK

Demolatorul Monster Truck este unul dintre acele jocuri pe care tu va trebui sa le iei cat mai in serios si sa fi in stare sa treci de toate aspectele pe care le-ai intalnit pentru a putea fi pe primul loc ori de cate ori o sa fie cazul. De data aceasta tu va trebui sa te ocupi de acest demolator monster truck si sa il faci sa fie foarte bine pregatit pentru toate detaliile urmatoare. Nu uita ca te vei urca la bordul acestei masini si va trebui sa incepi sa mergi tot mai departe distrugand tot mai multe masini pe care le vei intalni. Speram ca o sa te descurci de minune si ca ne vei putea impresiona cu toate calitatile tale de fiecare data cand va fi nevoie. Nu da gres niciodata si asigura-te ca o sa poti fi pe primul loc de fiecare data cand o sa te urci la volan. Incearca sa intri in toate acele obiecte bonus care nu o sa iti aduca decat favoruri si o sa te faca sa fi pe primul loc de fiecare data cand o sa fie cazul. Pregateste-te din plin si demonstreaza-ne la toti ca vei putea fi cel mai bun in aceste domenii.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu demolatori, jocuri cu monster truck, jocuri cu camioane 2015, jocuri curse, jocuri cu vehicule mari, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Demolatorul Monster Truck

Tocmai ai jucat Demolatorul Monster Truck online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8961-lea joc din categoria de Jocuri cu Camioane unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3116147 de ori. Speram ca jocul cu Demolatorul Monster Truck a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.