POLITIA DE PE LUNA - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

POLITIA DE PE LUNA

Politia de pe Luna este un joc foarte interesant pe care noi ne-am gandit sa ti-l pregatim in asa fel incat toate depind numai de tine si de felul in care vei putea sa te descurci oricare ti-ar fi problema. Ei bine, de data aceasta tot ce va trebui tu sa faci este sa te misti cat mai repede si mai atent pentru ca o sa trebuiasca sa te folosesti de politia de pe luna,si fiind un joc sf, toate o sa ti se para imposibile, dar foarte tari. Va trebui sa te deplasezi folosindu-te de sageti si sa fi mereu foarte sigur pe tine ca o sa castigi. Incearca de fiecare data sa mergi alaturi de politia de pe luna si sa ii dai gata ori de cate ori va fi nevoie. Tu va trebui sa tragi peste obstacolele care vor veni folosindu-te de tasta space si sa nu cumva sa te accidentezi. Daca vei pierde cumva pachetul pe care tu va trebui sa il livrezi, vei pierde si jocul si nu vei mai putea fi pe primul loc niciodata.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu politisti, moon games, jocuri cu masini 2015, jocuri cu vehicule, jocuri curse, jocuri intreceri, jocuri de condus,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Politia de pe Luna

Tocmai ai jucat Politia de pe Luna online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8959-lea joc din categoria de Jocuri cu Masini unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3116152 de ori. Speram ca jocul cu Politia de pe Luna a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.