SKATE MANIA - JOCURI CU SPORT

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

SKATE MANIA

Skate Mania este un joc foarte interesant pe care ti l-am pregatit in asa fel incat vei reusi sa iti indeplinesti fiecare cerinta pe care o vei avea in fata ta intr-un mod in care nimeni altcineva nu a mai facut-o. Va trebui sa ne dovedesti ca vei reusi sa te dai cu skateboardul cat mai bine si mai frumos si sa ne impresionezi. Pentru inceput vei incepe de pe o cladire, de unde o sa trebuiasca sa sari folosindu-te de tasta space, pentru ca conteaza mult si felul in care vei cadea deoarece nu trebuie sa te accidentezi. In cazul in care ai incercat sa faci ceva periculos tu va trebui sa fi atent pentru ca daca o sa cazi, va trebui sa o iei de la capat si sa fi foarte sigur pe tine ori de cate ori va fi cazul. Incearca de fiecare data sa sari peste toate lucrurile si sa fi foarte bine pregatit pentru a avansa mai departe orice ar fi. Suntem siguri ca o sa te descurci destul de bine si ca nimeni sau nimic nu o sa iti stea in cale.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu skate mania, jocuri cu sport 2015, jocuri cu atleti, jocuri sportive noi,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Skate Mania

Tocmai ai jucat Skate Mania online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8958-lea joc din categoria de Jocuri cu Sport unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3124152 de ori. Speram ca jocul cu Skate Mania a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.