MANIA TANCURILOR - JOCURI CU TANCURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

MANIA TANCURILOR

Mania Tancurilor este unul dintre jocurile pe care va trebui sa le incerci neaparat si sa fi foarte atent la orice detaliu intalnit in calea noastra pentru ca numai asa vei putea fi pe primul loc mereu. Ei bine, de data aceasta o sa trebuiasca sa te folosesti de fiecare dintre aceste tancuri pentru a putea ajunge la destinatie in siguranta. Se pare ca acest tanc va fi folosit pentru a transporta un anumit pachet foarte periculos. Vei avea la indemana o bomba atomica care trebuie sa fie in siguranta mereu pentru ca nu trebuie sa explodeze pentru ca atunci vei exploda si tu la randul tau. Incearca sa ne dovedesti ca vei putea sa te folosesti de toate aspectele pe care le vei intalni si sa fi mereu cel mai bun. Totul depinde de tine si de felul in care vei reusi sa fi mereu cel mai bun. Nu uita ca vei avea obstacole mereu in fata pe care va trebui sa le bombardezi folosindu-te de tasta space. Incearca sa nu dai gres.

Cum pot juca?

Folositi sagetile

Cuvinte cheie: jocuri cu tancuri 2015, jocuri cu lupte, jocuri cu razboaie, jocuri cu arme, jocuri cu batalii,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Mania Tancurilor

Tocmai ai jucat Mania Tancurilor online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8956-lea joc din categoria de Jocuri cu Tancuri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3117849 de ori. Speram ca jocul cu Mania Tancurilor a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.