CONSTRUIESTE PODUL - JOCURI CU TRENURI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

CONSTRUIESTE PODUL

Construieste Podul este unul dintre jocurile cele mai interesante pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu sa reusesti sa treci de toate aspectele pe care le vom avea in calea noastra si sa te impresionam ori de cate ori va fi cazul. Ei bine, de data aceasta tu o sa trebuiasca sa ne arati si noua cum trebuie sa proiectezi si sa contruiesti cu adevarat un pod de acest fel. Totul depinde de tine si de modul in care tu va trebui sa construiesti aceste poduri pe care le vei avea in calea ta si sa le proiectezi perfect pentru ca trenul sa nu cumva sa cada in prapastie. Depinde de tine foarte mult si de modul in care vei reusi sa treci de toate aspectele urmatoare fara probleme. O sa trebuiasca sa construiesti acest super pod folosindu-te doar de mouse. Vei lua piesele si le vei pune asa cum trebuie si vei da play la butonul respectiv pentru a putea vedea cum trebuie sa vina trenul si sa treaca in siguranta.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu poduri, jocuri cu trenuri 2015, jocuri cu locomotive, jocuri de construit,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Construieste Podul

Tocmai ai jucat Construieste Podul online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8954-lea joc din categoria de Jocuri cu Trenuri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3116230 de ori. Speram ca jocul cu Construieste Podul a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.