STINGE INCENDIUL - JOCURI CU POMPIERI

Publicitate

Voteaza Jocul

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publiclitate

STINGE INCENDIUL

Stinge Incendiul este unul dintre jocurile noastre cele mai frumoase pe care ti le-am pregatit in asa fel incat tu vei reusi sa treci de toate aspectele urmatoare fara sa ne dezamagesti vreodata. Ei bine, de data aceasta tu va trebui sa stingi acest incendiu si sa te foloseti doar de mouse in asa fel incat sa poti sa arunci cu apa foarte multa spre el. Vei avea mai multe etape pe care tu va trebui sa le parcurgi. Incearca sa incepi cu cea mai tare si anume partea de pe casa. Va trebui sa stingi fiecare foc pe care il vei vedea. Odata ce vei stinge un foc, pompierul nostru curajos va trece automat mai departe la urmatorul loc in care tu va trebui sa stingi din nou focul. Mare atentie pentru ca vei avea o resursa limitata de apa pe care s-o folosesti. Incearca sa treci cu bine si sa nu dai gres, pentru ca aceste case ale oamenilor se bazeaza pe tine ca vei reusi sa le readuci la normal, asa cum era odata. Acorda-ne si un like daca ti-a facut placere sa te joci.

Cum pot juca?

Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri cu incendii, jocuri cu pompieri 2015, jocuri cu salvatori, jocuri de stins focul, jocuri cu masini de pompier,

Comenteaza Jocul!


Trimite Comentariu

Publicitate

Top Jocuri Online

T-Rex in Londra
alt=
Elsa Mulge Vaca
alt=
Tractorul de foc
alt=
Angela Canta la Pian
alt=
Curse cu camioane
alt=
Skate Mania
alt=
Angela in Carucior
alt=
Buldozer Mania
alt=
Bebelusa Anna in Cada
alt=

Informatii despre jocul Stinge Incendiul

Tocmai ai jucat Stinge Incendiul online, acest joc a fost adaugat pe data de 24.07.2015 si este al 8953-lea joc din categoria de Jocuri cu Pompieri unde iti vom oferi in permanenta cele mai noi jocuri de acest tip.

Acest joc a fost jucat de 3116151 de ori. Speram ca jocul cu Stinge Incendiul a fost pe placul tau si te asteptam sa revi ori de cate ori sa il joci online gratis alaturi de prietenii tai, doar pe Jocuri-y8.ro.